Vastgoed in Wallis

Ook gefascineerd van de omgeving in Wallis? FIRST. begeleidt bij de aan- en verkoop van vastgoed in Wallis en diverse andere kantons in Zwitserland. Kijk gerust even naar ons aanbod van individuele woningen en appartementen die onderdeel uitmaken van een luxe resort. Zowel te gebruiken als vaste verblijfplaats, als vakantiewoning en tweede huis.

Contact met FIRST.

Investeren in onroerend goed, immobilien of vastgoed in Wallis kent zakelijke voordelen. Zo kent de Zwitserse huizenmarkt een stabiel stijgend rendement en kunt u deze naar eigen invulling te verhogen middels verhuur aan (vakantie)gasten. Zo kunt u ervoor kiezen om het appartement, huis of de woning in Wallis te verhuren, maar is dit natuurlijk niet verplicht. Zakelijk investeren? Ook hiervoor heeft FIRST. diverse (fiscaal) aantrekkelijke mogelijkheden. Wij informeren u graag.

Vastgoed in Wallis

Vastgoed in Wallis van FIRST.

De wet- en regelgeving voor het kopen van een huis in Zwitserland kan ingewikkeld en omslachtig zijn. Wij begeleiden al meer dan 15 jaar bij de aan- en verkoop van vastgoed in Wallis en kennen de mooiste locaties. Wij nemen u graag mee naar de omgeving van Leukerbad om een aantal luxe appartementen te tonen.

Luxe appartementen in Wallis

Wellness Residence Hubel in Wallis

In Leukerbad beschikken wij over 7 woningen variërend van 182.000 tot 645.000 Zwitserse Franken en een woonoppervlakte van 22 tot en met 72 vierkantenmeter. De appartementen voldoen aan de door FIRST. gestelde eisen en ademen kwaliteit en luxe. In de woningen van Wellness Residence Hubel geniet u van luxe sanitaire voorzieningen en een moderne keuken. Kom tot rust aan het zwembad met een waanzinnig uitzicht op het omliggende berglandschap.

  • Centraal gelegen in Zwitserland
  • Op de rand van Wallis
  • 40 minuten van Sion
  • 1,5 uur van Bern
  • 2 uur van Zürich
  • 1,5 uur van Basel

Wallis staat bekend om uitstekende skigebieden, warmwaterbronnen, wandelpaden en de lekkerste wijnstreek van Zwitserland. Tevens is dit het landschap van de wereldberoemde Matterhorn en de grote San Bernardpas. Samen zorgt dit voor één van de populairste (toeristische) gebieden op slechts 40 minuten rijden van luchthaven Sion.

Leukerbad woningen