Appartement kopen in Zwitserland

Wilt u een appartement kopen in Zwitserland? Het land biedt zekerheid, stabiliteit, rust en pure natuur. Met het kopen van een huis in Zwitserland verwezenlijkt u niet alleen een droom, maar investeert u tevens in één van de meest solide huizenmarkten ter wereld.

Contact met FIRST.

Eerder was het vanwege restricties beperkt mogelijk om als buitenlander een appartement te kopen in Zwitserland. Door samenwerking tussen o.a. FIRST. en de Zwitserse overheid is de regelgeving m.b.t. de aankoop van een “tweede woning“ gewijzigd. Hier begeleiden wij u uiteraard graag bij.

Appartement kopen in Zwitserland

Appartement in Zwitserland kopen

Ontdek de mogelijkheden van dit eigenzinnige land en bekijk ons woningaanbod. Naast beleggingen in (vakantie) woningen of een (tweede) huis faciliteren wij participatie in de mooiste vastgoedprojecten en resorts. Dit doen wij niet alleen in Zwitserland, maar ook in Montenegro en Oman.

Een vastgoed investering koopt u natuurlijk niet vanuit Nederland en daarom ontvangen wij u graag op locatie in Zwitserland. Wij zijn actief in diverse kantons, waaronder Berner Oberland, Wallis, Uri, Sankt Gallen, Tessin en Graubünden. Graag infomeren wij u in een persoonlijke gesprek over de mogelijkheden in de verschillende kantons.

Berner Oberland: veelzijdige regio in Zwitserland

Met meer dan 800 meren, karakteristieke dorpjes en ontelbare bergtoppen levert het Berner Oberland schilderachtige vergezichten op. Met grote evenementen, in ere gehouden tradities en magische wandelroutes is het één van de meest veelzijdige regio's in Zwitserland. Daarbij kunt u hier zowel in de zomer als winterperiode terecht met zowel skipistes als langgerekte wandelroutes.

Wallis: Rhônegletsjer tot het meer van Genève

De schoonheid van Wallis spreekt voor zich. Met 47 bergtoppen van 4000 meter of hoger, grote gletsjers en adembenemende Alpenpassen is dit een unieke regio. Bewonder de steile bergwanden, wijngaarden, het meer van Genève of de Rhônegletsjer. Wallis heeft het allemaal!

Uri: hart van de Zwitserse Alpenpassen

In kanton Uri vindt u het Urserndal aan de voet van de Gotthardpas. Andermatt is één van de grootste drie dorpen in de omgeving gelegen aan de kruising van de pasroutes. Het maakt een unieke en veelzijdige bestemming, vanwege de acht omringende Alpenpassen:

  • Furka
  • Gotthard
  • Grimsel
  • Klausen
  • Lukmanier
  • Nufenen
  • Oberalp
  • Susten

Naast de Alpenpassen vindt u hier de oorsprong van vier rivieren, namelijk de Rijn, Reuss, Ticino en Rhône. Hiermee wordt Andermatt ook wel als het hart van de Zwitserse Alpen gezien.